+45 4026 6218
Har du spørgsmål? Ring i dag

Anlægsafdeling - Haveservice

Stendal Anlægs- & Haveservice udfører alt inden for anlægsområdet med pæne, funktionelle og holdbare løsninger. Vi overholder gældende normer og danske standarder.

Vi arbejder for:

+ Private + Erhverv/industri + Boligselskaber/grundejerforeninger + Offentlige institutioner + Samarbejdspartner med total- og hovedentreprenører

Vi udfører alt fra total omlægning af haven/udearealerne, til mindre terrasser. Ligeledes udformer vi havetegninger og planteplaner og andet haveservice, se mere under Havetegninger.

Haveservice omfatter nyanlæggelse/reetablering af alt inden for:

+ Belægninger i natursten, fliser, belægningssten og træ + Indkørsler, terrasser, gangstier o.l. + Udgravning til belægninger, så du evt. selv kan bygge videre + Bundeopbygning til belægning + Lægning af belægninger i div. mønstre og materialer + Opbygning af trapper + Opbygning af støtte-/terrænmur, i træ natursten, gabioner o.l. + Træarbejde pergola/hegn + Etablering af græsplæner(enten sået eller rullegræs) + Jordarbejde, udlægning af jord, grubning, fræsning osv. + Vandanlæg

Haveservice omfatter nyanlæggelse/reetablering af alt inden for:

Bundopbygning: En belægning er en helhed hvor bundopbygning er en værdifuld faktor. Er bunden ikke korrekt opbygget, vil der med tiden komme sætninger/lunker og kørespor. Derfor er det vigtigt at gældende normer og regler overholdes for at sikre høj kvalitet og lang levetid.

- Kontakt os og lad os aftale en besigtelse, hvorefter vi kan give et uforpligtende tilbud. Vi udfører primært haveservice for kunder i Høng, Kalundborg, Slagelse og Sorø, men servicerer også på hele Sjælland. Husk at vi også tilbyder snerydning, beskæring og træfældning, vedligeholdelse og haveplaner.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Firmanavn & CVR​
Stendal Anlægs & Haveservice
CVR: 19919234
Find os​
Kildevej 2
4270 Høng