+45 4026 6218
Har du spørgsmål? Ring i dag

Træfældning og beskæring i Slagelse, Kalundborg og omegn


Træfældning og beskæring tilbydes

Vi har gennem mange år tilbudt professionel beskæring og træfældning, både til private og erhverv. Hos Stendal Anlægs- & Haveservice gør vi vores ypperste for at udføre et veludført og tilfredsstillende arbejde. Vi kan bl.a. løse opgaver i området nær Høng, Kalundborg, Slagelse og Sorø.


Sikker træfældning

Når vi skal løse en ny opgave, er det vigtigt for os at planlægge opgav​en grundigt, så træfældningen kommer til at foregå så sikker som overhovedet muligt. Der er en del foranstaltninger, som skal overholdes under en træfældning, og det er vigtigt at træet falder den rette vej.

Det kan være en svær opgave, hvis pladsen er trang, da der så ikke kan bruges kran eller lift til træfældningen. Her bliver vi i stedet nød til at klatre op i træet, hvorefter vi firer det ned i mindre stykker, hvis træet ikke kan fældes i den fulde længde.

Professionel beskæring af træer

Der kan være forskellige grunde til at beskære et træ. Træets krone kan have uønskede grene eller et udseende, der skal justeres. Desuden kan det af sikkerhedsmæssige årsager være nødvendigt med en beskæring, hvis træet eksempelvis er til gene for forbipasserende eller for bygninger, master eller ledninger.


Få hjælp til fældning af træer og træbeskæring

Ønsker du at høre mere omkring vores arbejde med træfældning eller beskæring, er du altid velkommen til at kontakte os. Her vil vi være behjælpelige med at finde den helt rette løsning for dig. Husk at vi også tilbyder haveservice, snerydning, vedligeholdelse og haveplaner. Vi har især stor erfaring i og omkring Slagelse, Kalundborg, Sorø og Høng.


Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Firmanavn & CVR​
Stendal Anlægs & Haveservice
CVR: 19919234
Find os​
Kildevej 2
4270 Høng